zakelijk

voor een zakelijke lunch, borrel of diner in het Gooi zit je bij rust wat ook goed. met ons speciaal samengestelde lunchmenu proeft u alle verfijnde smaken die onze chef Marcel Heintzberger voor u heeft samengesteld.

– lunch
– diner
– groepen

bij restaurant rust wat is het organiseren van zakelijke groepslunches, diners of borrels ook mogelijk. hiervoor serveren we in overleg een groepsmenu. we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw zakelijke bijeenkomst naar wens te maken, zodat u het best bewaarde geheim van Blaricum in alle rust kan ervaren.

private dining
op zoek naar een restaurant in het Gooi voor private dining? restaurant rust wat is de uitgelezen plek om een ongestoord diner te organiseren. benieuwd naar de mogelijkheden? mail naar info@restaurantrustwat.nl.

Zakelijk diner

locatie rust wat

schapendrift 79
1361 HP Blaricum
ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 12:00 uur ’s middags tot 22:00 uur ’s avonds. u bent van harte welkom voor een goed verzorgde lunch, een gezellige borrel of een verfijnd diner.

groepsarrangementen

bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor groepsdiners, zakelijke diners & evenementen, huwelijken, verjaardagen en andere evenementen? bekijk dan gerust de ondergenoemde pagina.