particulier

jubileum?
wilt u stilstaan bij een jubileum en mag er wat gevierd worden? bij rust wat kunt u terecht om bijvoorbeeld uw trouwdag, werkjubileum of het bestaan van uw organisatie in het zonnetje te zetten. dit kunt u combineren met een heerlijke lunch, borrel of diner van onze oud-sterrenchef Marcel Heintzberger.

trouwen?
in het huwelijksbootje stappen of een trouwreceptie organiseren in Het Gooi, kan bij restaurant rust wat perfect. het best bewaarde geheim in Blaricum schept een romantische setting en wij denken met veel liefde mee om de trouwdag of misschien zelf een huwelijksaanzoek onvergetelijk te maken.

condoleance?
tijdens een condoleance staat het ontzorgen bij rust wat centraal, zodat u zich alleen hoeft te concentreren op het afscheid nemen. we denken graag met u mee hoe de de dag met een lunch, borrel of diner zo goed mogelijk voor u kunnen samenstellen. mail ons voor meer informatie op info@restaurantrustwat.nl.

Zakelijk diner

locatie rust wat

schapendrift 79
1361 HP Blaricum
ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 12:00 uur ’s middags tot 22:00 uur ’s avonds. u bent van harte welkom voor een goed verzorgde lunch, een gezellige borrel of een verfijnd diner.

groepsarrangementen

bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor groepsdiners, zakelijke diners & evenementen, huwelijken, verjaardagen en andere evenementen? bekijk dan gerust de ondergenoemde pagina.