Groepen

Wil je met meer dan 10 personen komen lunchen of dineren? Ook met een grotere groep ben je van harte welkom bij restaurant Rust Wat in Blaricum. Er zijn verschillende mogelijkheden als je bij ons uit eten wilt met een groep. Reserveer een grote tafel in ons restaurant of op het terras of organiseer je eigen event!

Geniet van een groepsdiner
Reserveer een tafel op ons heerlijke terras of in ons restaurant en geniet me de groep van een heerlijke lunch of diner. Onze exclusieve gerechten worden met veel zorg bereid. Bekijk alvast onze menukaart om een indruk te krijgen van de heerlijke gerechten. Natuurlijk hoort daar ook een uitgebreide wijnkaart bij.

Je eigen event?
Of je nu je verjaardag wilt vieren, een jubileumfeest, een bedrijfsborrel of een groter evenement wilt organiseren: het kan allemaal bij ons restaurant in ’t Gooi. Wat je ideeën ook zijn, er zijn volop mogelijkheden. Een sfeervol event in een mooie, rustige omgeving.

Informeer naar de mogelijkheden
Restaurant Rust Wat in Blaricum vormt het ideale decor voor een lunch, diner of borrel met een groep. Neem telefonisch of via e-mail contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen ervoor dat het jullie groep aan niets zal ontbreken!

Contactgegevens

Adres

Schapendrift 79, Blaricum

Telefoon

+31 (355) 383 286

Direct reserveren

Zeker zijn van een plekje bij restaurant Rust Wat in Blaricum?
Reserveer dan heel eenvoudig online of bel naar 0355 383 286.

Aanmelden Nieuwsbrief

[mailpoet_form id="1"]