over ons

een vertrouwde plek in een nieuw jasje. Rust Wat is er voor iedereen die geniet van kwaliteit en exclusiviteit. onze verborgen parel in Blaricum, in het hart van ’t Gooi. kom ongestoord genieten en laat u verrassen door de gerechten van (oud-sterren)chef Marcel Heintzberger.

op de kaart vindt u vertrouwde gerechten zoals de salade Riche, maar ook verfijnde nieuwkomers; wat dacht u bijvoorbeeld van een kreeftenravioli of een heerlijke truffelrisotto? Vertrouwd gezichten zoals onze gastheer Yick voorzien u van de mooiste, passende wijnsuggesties. 

of u nu komt voor een zakelijke lunch, een ontspannen borrel op ons fantastische terras aan de vijver óf voor een verfijnd diner met de familie, bij Rust Wat zit u altijd goed.

locatie rust wat

schapendrift 79
1361 HP Blaricum
ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 12:00 uur ’s middags tot 22:00 uur ’s avonds. u bent van harte welkom voor een goed verzorgde lunch, een gezellige borrel of een verfijnd diner.

groepsarrangementen

bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor groepsdiners, zakelijke diners & evenementen, huwelijken, verjaardagen en andere evenementen? bekijk dan gerust de ondergenoemde pagina.