menu

sterrenchef Marcel Heintzberger weet aan de vertrouwde gerechten van rust wat, zoals de salade riche en de steak tartaar, zijn eigen draai te geven. de menukaart van rust wat is door onze chef verder aangevuld met verfrissende nieuwkomers die de smaakpapillen blijven prikkelen.

visie chef

sinds maart 2024 drukt oud-sterrenchef Marcel Heintzberger zijn stempel op de kaart van rust wat. het resultaat? vertrouwde rust wat gerechten zoals de salade riche of een zwezerik in een nieuw jasje gestoken én verfijnde nieuwkomers om de kaart. denk aan livar buikspek of kreeft met kokos, meloen en venkel.

onze keuken zit boordevol vernieuwende smaken waar woorden te kort aan schieten. kortom: u moet zelf maar eens komen proeven. tot die tijd kunt u het menu altijd bekijken als u op onderstaande knoppen klikt.

Toetje

locatie rust wat

schapendrift 79
1361 HP Blaricum
ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 12:00 uur ’s middags tot 22:00 uur ’s avonds. u bent van harte welkom voor een goed verzorgde lunch, een gezellige borrel of een verfijnd diner.

groepsarrangementen

bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor groepsdiners, zakelijke diners & evenementen, huwelijken, verjaardagen en andere evenementen? bekijk dan gerust de ondergenoemde pagina.