Valentijnsdiner voor twee

Verwen uw geliefde met onze speciale Valentijns box

Maak deze Valentijnsdag extra gezellig thuis

Valentijnsdag, 14 februari, de dag van de liefde. Verras uw geliefde en vier de liefde met een geheel verzorgd culinair viergangendiner. Onze Valentijnsbox is de perfecte manier om uw geliefde in de watten te kunnen leggen. Wij bereiden het diner volledig voor, u hoeft het alleen nog even op te warmen, op eigen servies te presenteren en de tafel mooi te dekken. De Valentijnsbox is €95,- voor 2 personen en te bestellen tot vrijdag 11 februari.

Het is alleen mogelijk om uw Valentijnsbox af te halen bij Cafe Restaurant Rust Wat. De Valentijnsbox is natuurlijk op 14 februari af te halen, maar om het weekend voor Valentijnsdag ook wat extra speciaal te maken kunt u de Valentijnsbox ook op 12 en 13 februari afhalen.

Valentijnsmenu

Voorgerecht

Gerookte zalm lamellen met eiersalade

Tussengerecht

Tom kha kai

Hoofdgerecht

Op de huid gebakken kabeljauw aardappelpuree zeegroente beure blanc

Nagerecht

Surprise remi

Rust Wat reserveren

locatie rust wat

schapendrift 79
1361 HP Blaricum
ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 12:00 uur ’s middags tot 22:00 uur ’s avonds. u bent van harte welkom voor een goed verzorgde lunch, een gezellige borrel of een verfijnd diner.

groepsarrangementen

bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor groepsdiners, zakelijke diners & evenementen, huwelijken, verjaardagen en andere evenementen? bekijk dan gerust de ondergenoemde pagina.