Over Restaurant
Rust Wat

Restaurant Rust Wat is het best bewaarde geheim van Blaricum. Een plek middenin de natuur aan een grote vijver waar u helemaal tot rust kan komen en kan genieten van onze kaart. Met onze bijzondere seizoensgerechten en buitengewone wijnen laat u zichzelf compleet in de watten leggen. Kom lunchen, dineren of genieten van een aperitief op ons zonnige terras.

Eet wat, drink wat, rust wat. 

Culinair genieten

Onder leiding van onze chef Rik maakt onze keuken de allerlekkerste gerechten voor u klaar. Onze Europees geörrienteerde menukaart heeft ons in 2022 aan een BIB Gourmand geholpen en daar zijn we maar al te trots op. Ervaar zelf de heerlijke smaken van Blaricum. Een voorproefje? Die vindt u in onze menukaart.

In de watten leggen

Als u bij ons op bezoek komt, zorgen wij ervoor dat u compleet wordt ontzorgd. Onze gastvrouwen en gastheren staan klaar om uw lunch, diner, borrel of evenement tot in de puntjes te verzorgen zodat u nog maar één ding staat te wachten: genieten. 

Werken bij Rust Wat?

Altijd al in een restaurant van hoog niveau mét een gezellig team willen werken? We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s. 

Neem eens een kijkje bij onze openstaande vacatures!

Dit zeggen onze gasten

Reviews

“Heerlijke zomerse gerechten in prachtige tuin”

“We hebben beiden het vismemu van de dag genomen en was zalig! Vers, goed van smaak, mooie presentie, klopte helemaal bij het mooie zomerse weer.”

★★★★★

Excellente beleving

Heerlijk eten, perfect bereid en geserveerd. De service en flexibiliteit bij specifieke dieetwensen zijn buitengewoon. Bedankt voor weer een heerlijke middag. Wij komen absoluut in de toekomst weer langs.

★★★★★

Adres

Schapendrift 79

1261 HP Blaricum

Openingstijden

Open van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 00:00

Copyright © 2024