rust wat

bij restaurant rust wat vindt u alle ingrediënten om heerlijk te genieten van de rustige, bosrijke omgeving in Blaricum. op ons terras aan de grote vijver of binnen in ons vernieuwde restaurant kunt u heerlijk lunchen, dineren of borrelen. gun uzelf een rustmoment en kom culinair ontspannen.

openingstijden:
di-zo 12.00 – 22.00
schapendrift 79
1361 HP Blaricum

groepen

organiseren

menu

inzien

sfeer

proeven

restaurant rust wat

het best bewaarde geheim van Blaricum. de culinaire bestemming in het Gooi voor een heerlijke lunch, diner en/of borrel. verstopt middenin de natuur aan de Blaricumse vijver.

met de mooiste wijnen, lekkerste lunch en dinergerechten en de beste service van ’t Gooi zorgen wij dat u compleet in de watten wordt gelegd. 

blaricum restaurant lunch

menukaart

ontdek onze nieuwe menukaart met verfijnde nieuwkomers, specialiteiten van de chef en vertrouwde rust wat gerechten in een nieuw jasje.

reserveren

om verzekerd te zijn van een plekje aan het mooiste terras van Blaricum of in het restaurant van rust wat, reserveer dan via onderstaande knop.

rust wat

schapendrift 79
1361 HP Blaricum
ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 12:00 uur ’s middags tot 22:00 uur ’s avonds. u bent van harte welkom voor een goed verzorgde lunch, een gezellige borrel of een verfijnd diner.

groepsarrangementen

bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor groepsdiners, zakelijke diners & evenementen, huwelijken, verjaardagen en andere evenementen? bekijk dan gerust de ondergenoemde pagina.