Toppers voor in de bediening gezocht (oproepbasis)!

Wil jij op een leuke manier een zakcentje verdienen? In het gezelligste team van Blaricum? Kom dan gezellig bij ons werken!

Een leuke (bij)baan!
Café Restaurant Rust Wat zoekt medewerkers bediening op oproepbasis! Allrounders, die zich gemakkelijk beweegt in een omgeving die nooit stilstaat. Zowel achter de bar als in de bediening ben jij op je plek. 

Café Restaurant Rust Wat biedt:

  • Een afwisselende baan op oproepbasis, in een gezellig team waarbij je op een leuke manier een zakcentje kunt verdienen!
  • Een mooi salaris afhankelijk van je ervaring met daar bovenop een aantrekkelijke fooi
  • Flexibiliteit in het bepalen van jouw eigen werkdagen
  • Direct uitbetaling van vakantiedagen en vakantiegeld
  • Collectieve korting op basis- en aanvullende zorgverzekeringen bij drie gecontracteerde zorgverzekeraars
  • Een onboardingstraject waarbij jij ons, de organisatie en de fijne kneepjes van het vak leert kennen. Zo sta jij in no time zelfverzekerd aan tafel!
  • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen 

So far, so good? Lees dan nog even verder…

Van jou verwachten wij:

  • Je hebt ervaring met horeca als bar- of bedieningsmedewerker of wilt hier graag in leren!
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je bent een teamplayer en stressbestendig

Waar kom je te werken?
Café Restaurant Rust Wat ligt aan de grote vijver in het prachtige Blaricum. Op onze kaart vind je wisselende seizoensgerechten. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide wijnkaart. Onze gasten komen niet alleen uit Blaricum, maar ook uit de omgeving. Een mooi restaurant op een unieke plek, waarbij de gast echt nog op nummer één staat!

Café Restaurant Rust Wat is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Zij beheren verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar. 

Interesse?
Vind jij het super leuk om het gasten naar de zin te maken, ben je gezellig en optimistisch en heb je zin om deel uit te maken van ons superleuke team? Wacht dan niet langer en stuur jouw c.v. met pasfoto en jouw motivatie naar bedrijfsleider@caferestaurantrustwat.nl t.a.v. Gijs van Vliet en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!