Culinair genieten bij Rust Wat!

Restaurant Rust Wat heeft alle ingrediënten om heerlijk te kunnen genieten van een rustige omgeving in Blaricum. Het terras ligt aan een grote vijver in een bosrijke omgeving. Heeft u zin in een lekkere lunch, diner of borrel? Bij ons kan het allemaal. Gun uzelf een rustmoment en kom bij ons culinair ontspannen.

Bekijk onze menukaart

Dagmenu’s, populaire klassiekers en vegetarische gerechten.

Menu

Reserveer Online

Kies een datum, aantal personen, tijdstip en klaar!

Reserveer

Bekijk onze vacatures

Op zoek naar een baan in de bediening op een van de mooiste plekken van Nederland?

Vacatures

Heerlijk genieten bij Rust Wat

Restaurant Rust Wat heeft alle ingrediënten om heerlijk te kunnen genieten in een rustige omgeving in ‘t Gooi. Het terras ligt aan een grote vijver, omringd door een prachtig bos. Het is niet voor niets regelmatig de setting voor televisieseries. Of je nu zin hebt in een lekker kopje koffie, een lunch, diner of borrel: bij ons kan het allemaal. Kom even heerlijk tot rust en geniet!

Sfeerimpressie

Culinair dineren of lunchen

Bij restaurant Rust Wat kunt u exclusief lunchen en dineren in een sfeervolle setting. De gevarieerde menukaart biedt voor ieder wat wils: van onze bekende ‘klassiekers’ tot wisselende seizoensgerechten. Stel je eigen menu samen met meerdere kleine gerechten die ook als grotere portie te bestellen zijn. En kijk ook zeker even naar de uitgebreide wijnkaart. Een heerlijk nagerecht mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Ook voor groepen

Ook voor groepen zijn er in ons restaurant volop mogelijkheden. Dit is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen. Vier je verjaardag, proost op je jubileum of organiseer een bedrijfsborrel in ons restaurant: het is allemaal mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Direct reserveren

Zeker zijn van een plekje bij restaurant Rust Wat in Blaricum?
Reserveer dan heel eenvoudig online.